Címkék:


Szavazás
Véleményed szerint melyik az a marketing eszköz, amely ma eredményes tud lenni a márkakereskedésekben? (előbb figyelmesen olvasd végig utána szavazz, akár több válaszra is)
1)Nyomtatott médiában való hírdetések, PR cikkek.
2)Rádióban, televizióban megjelenő hírdetések.
3)Szórólap készítése, terjesztése.
4)Saját Web oldalon történő kereskedelmi és vevőszolgálati kínálat vonzóvá tétele, vásárlásra való ösztönzés elősegítése.
5)Ügyfelek elérése akciók közlése online hírlevél vagy SMS formában.
6)Nyílt hétvégék, márkakereskedésen belül történő rendezvények.
7)Kitelepülések, kiálításokon való részvétel.
8)Semmi értelme egy fillért is kiadni marketingre, mert úgyse jön be ügyfél, vagy ha bejön, nem a hírdetésünkre.
9)Eladást segítő oktatás, továbbképzés a kereskedelmi részleg részére.
10)Vevőszolgálati részleg részére oktatás, továbbképzés a jobb és tökéletesebb ügyfélkiszolgálás érdekében.
11)Bármilyen szponzorálás. (esemény, sportegyesület, művészet, intézmény stb.)
12.)Fizetett banner és kereső szavak elhelyezése különböző Web oldalakon.
13)Importőrök által a márkakereskedések felé anyagilag támogatot bármely marketing eszköz vagy megjelenés.

játékszabályok

főoldal érdekes történetek hogy még profibb legyek regisztráció


Akik már bizonyítottak a márkakereskedésekben


 
Autocolor Festékgyártó és Forgalmazó Kft.

Az Autocolor Festékgyártó és Forgalmazó Kft. 1990-ben, az ICI Autocolor javítófestékeinek magyarországi importjával és belföldi forgalmazásával indult.
A Nexa Autocolor az ICI Autocolor jogutódja, a cég a márka kizárólagos magyarországi képviselője.

Az Aquabase vízbázisú festékrendszer bevezetésével az Autocolor új korszakot nyitott a javítófestékek történetében. Az 1994 végén Magyarországon is forgalomba került anyag gyorsan megjelent a márkakereskedések és az igényesebb független vállalkozások műhelyeiben, technológiai előnyeit gyorsan bizonyította és már az új évszázad oldószer csökkentési követelményeit is teljesítette. Emellett 2004-től a termékpaletta részét képezik a szintén kiváló minőségű MaxMeyer gépjármű javítófestékek valamint a Selemix ipari festékrendszer.
Az elmúlt években folyamatosan bővült a termékskála, és ma már minden olyan kiegészítő termék megtalálható a palettán, ami a korszerű autófényezéshez szükséges. Az eladás mellett fokozott figyelmet fordítunk a minőségi beszállítók csiszoló, polírozó-, és egyéb segédanyagainak, gépeinek, berendezéseinek kiválasztására és termékek használatához kapcsolódó szolgáltatásokra is. Ide tartozik többek között a szakemberek oktatása, a veszélyes hulladék elszállítása és a heti gyakorisággal végzett házhozszállítás.
Vevőkörünkben - az autójavító és fényező szakmában - megtalálhatóak a nagy autóbusz- és haszon- jármű-üzemeltető cégek, a gépjármű márkakereskedések, illetve a független közép- és kisvállalkozó fényezőműhelyek is.
Vevőink számára biztosítani kívánjuk annak lehetőségét, hogy a környezet lehető legalacsonyabb szintű terhelése és a legjobb minőségű javítás mellett gazdaságosan és a jogszabályi előírásoknak megfelelően tudjanak működni.
Részletek: a www.autocolor.hu honlapon.

 


Akik már bizonyítottak a márka-kereskedésekben: